0
0
0
s2smodern
Što učiniti kada naslijedite marke
Kolekcionaru maraka, nasljeđivanje kolekcije od rođaka je poput dobitka na lutriji. Međutim, ne-sakupljač koji nasljedi zbirku maraka nađe se u dilemi: čuo je da marke mogu biti vrijedne, ali nema pojma kako saznati vrijednost svoje nove zbirke, a još manje kako to pretvoriti u gotovinu.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
Kvaliteta zbirke
Često se događa da osoba nasljedi zbirku maraka od preminulog djeda, bake ili rođaka koji je mnogo godina svog života proveo u filateliji, te na kraju tu zbirku odluči prodati. Čest je slučaj također da gotovo sve što je osoba sakupila na kraju vrijedi vrlo malo.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern

Vrijednost kolekcije maraka

Brzo utvrđivanje vrijednosti kolekcije maraka odnosno pronalaženje kolika je vrijednost zbirke poštanskih maraka ili samo jedne marke, trebalo bi biti jednostavno.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
Izrada albumskih listova
Jedan od najboljih i najljepših načina pohrane i prezentacije maraka je pospremanje u albumske listove. Albumski listovi predstavljaju listove na kojima su označena mjesta za svaku marku pojedinačno
Opširnije...
0
0
0
s2smodern

Filatelija Hunjak Web katalog

Pretraga kataloga

Filatelističke online trgovine

Filatelija Hunjak koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete i korištenje kolačića.