0
0
0
s2sdefault
KOLEKCIONAR.net
Bilo da ste tek počeli sakupljati poštanske marke ili ste već iskusan filatelist, a željeli biste obogatiti svoju zbirku novim primjercima,  www.kolekcionar.net je prava adresa za Vas.
Opširnije...
0
0
0
s2sdefault
Odaberite omiljenu temu i počnite sakupljati
Kada odlučite izgraditi tematsku zbirku maraka, možda ćete otkriti da idete u neistraženi teritorij. Neki aktualni filatelisti će vam reći da je upravo to razlog zbog kojeg oni to vole jer mogu izgraditi i oblikovati kolekciju na bilo koji način.
Opširnije...
0
0
0
s2sdefault
0
0
0
s2sdefault
Hrvatske marke i mnogi načini sakupljanja hrvatskih maraka
Povijest poštanskih maraka Hrvatske počinje 1918. godine, no moderna republika izdaje vlastite marke tek od 1992. godine. Kolekcionari zainteresirani za hrvatske marke imaju cijeli Menu iz kojeg mogu odabrati područje sakupljanja, budući da različite epohe hrvatske povijesti nude jedinstvene poštanske zbirke.
Opširnije...
0
0
0
s2sdefault
0
0
0
s2sdefault
Što učiniti kada naslijedite marke
Kolekcionaru maraka, nasljeđivanje kolekcije od rođaka je poput dobitka na lutriji. Međutim, ne-sakupljač koji naslijedi zbirku maraka nađe se u dilemi: čuo je da marke mogu biti vrijedne, ali nema pojma kako saznati vrijednost svoje nove zbirke, a još manje kako to unovčiti.
Opširnije...
0
0
0
s2sdefault
0
0
0
s2sdefault
Stranica 1 od 2

snjegovic gif

Pretraga kataloga

Filatelističke online trgovine

online aukcije kolekcionar net 2 

Filatelija Hunjak koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete i korištenje kolačića.