0
0
0
s2smodern
Odaberite omiljenu temu i počnite sakupljati
Kada odlučite izgraditi tematsku zbirku maraka, možda ćete otkriti da idete u neistraženi teritorij. Neki aktualni filatelisti će vam reći da je upravo to razlog zbog kojeg oni to vole jer mogu izgraditi i oblikovati kolekciju na bilo koji način.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
Hrvatske marke i mnogi načini sakupljanja hrvatskih maraka
Povijest poštanskih maraka Hrvatske počinje 1918. godine, no moderna republika izdaje vlastite marke tek od 1992. godine. Kolekcionari zainteresirani za hrvatske marke imaju cijeli Menu iz kojeg mogu odabrati područje sakupljanja, budući da različite epohe hrvatske povijesti nude jedinstvene poštanske zbirke.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
Što učiniti kada naslijedite marke
Kolekcionaru maraka, nasljeđivanje kolekcije od rođaka je poput dobitka na lutriji. Međutim, ne-sakupljač koji naslijedi zbirku maraka nađe se u dilemi: čuo je da marke mogu biti vrijedne, ali nema pojma kako saznati vrijednost svoje nove zbirke, a još manje kako to unovčiti.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
Kvaliteta zbirke
Često se događa da osoba nasljedi zbirku maraka od preminulog djeda, bake ili rođaka koji je mnogo godina svog života proveo u filateliji, te na kraju tu zbirku odluči prodati. Čest je slučaj također da gotovo sve što je osoba sakupila na kraju vrijedi vrlo malo.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
Stranica 1 od 2

Donacije za Filatelistički Klub

Ukoliko želite podržati rad Filatelističkog Kluba "Marija Hunjak" i dati nam vjetar u leđa da budemo još bolji u našoj namjeri da ljubiteljima filatelije ponudimo sve potrebne informacije, možete to učiniti svojom dobrovoljnom novčanom donacijom na naš IBAN račun 

HR424840081104081825


 

Pretraga kataloga

Filatelističke online trgovine

 


 

Filatelija Hunjak koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete i korištenje kolačića.