Izrada tematskih izložaka


Sa namjerom što boljeg promoviranja filatelije, "Filatelija Hunjak" bavi se i izradom tematskih izložaka koje kao unikatni proizvod nudi naručiteljima.

Tako je "Filatelija Hunjak" do sada ostvarila uspješnu suradnju sa Hrvatskim pčelarskim savezom, Umjetničkom školom "Miroslav Magdalenić" iz Čakovca, Muzejom "Staro selo" iz Kumrovca, Međimurskom županijom, Rotary Klubom iz Varaždina i pojedincima koji su u ovom unikatnom proizvodu prepoznali posebnost te ga kupili za svoj prostor.

Izbor tema koje "Filatelija Hunjak" nudi je zaista velikog opsega. Dovoljno je da naručitelj odabere temu po vlastitom izboru kako bi se na temelju toga  izradio željeni izložak.

Dimenzije ovakvog izloška su 50x70 cm, s time da se filatelistički materijal slaže na odgovarajuću podlogu te se potom sa gornje strane stavlja staklena zaštita.
Osim poštanskih maraka, izložak također može sadržavati prigodne kuverte, maksimum karte i razglednice što dodatno obogaćuje samu temu.

 

 Galerija izložaka

 

Filatelija Hunjak

0
0
0
s2smodern

Pretraga kataloga

Filatelističke online trgovine

  

 

Meal Pass logo

Meal Pass

 

 

Filatelija Hunjak koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete i korištenje kolačića.