Rovinj (Rovigno) – romantični Mediteran
Hrvatska pošta 4. lipnja pušta u optjecaj nove prigodne poštanske marke iz serije „Hrvatski turizam“, koje su ove godine posvećene Rovinju. Motivi prikazani na poštanskim markama su Balbijev luk i panorama Rovinja. Autor maraka je Dean Roksandić, a autori fotografija su Mario Romulić i Dražen Stojčić.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
30. Dan državnosti Republike Hrvatske
Hrvatska pošta 28. svibnja 2020. pušta u optjecaj novu prigodnu poštansku marku „30. Dan državnosti Republike Hrvatske“. Motiv prikazan na poštanskoj marki su crvene i bijele latice ruža koje simboliziraju boje hrvatskoga grba. Autorica marke je Nataša Odak, dizajnerica iz Zagreba.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
800. obljetnica Novigrada
Hrvatska pošta 20. svibnja 2020. pušta u optjecaj prigodnu poštansku marku „800. obljetnica Novigrada“. Autor marke s motivom panorame Novigrada je Duje Šegvić, dizajner iz Splita.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
Europa – stare poštanske rute
Hrvatska pošta 8. svibnja pušta u optjecaj nove prigodne poštanske marke „Europa – stare poštanske rute“. Motiv na poštanskim markama je kapela sv. Frane na Velebitu prema predlošku litografije u boji na papiru iz polovine 19. stoljeća otisnute u tiskari Antonelli (Državni arhiv u Zadru, HR-DAZD-552, Grafička zbirka, III/3).
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
Stranica 1 od 2

Pretraga kataloga

Filatelističke online trgovine

  

 

Meal Pass logo

Meal Pass

 

 

Filatelija Hunjak koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete i korištenje kolačića.