Royal Mail objavljuje 8 maraka u čast Eltonu Johnu!


Sir Elton John predstavljen je na novoj seriji poštanskih maraka Royal Maila koje slave njegov doprinos glazbi. Rock Ikona tek je drugi pojedinac kojem je Royal Mail odao počast, nakon marki Davida Bowieja koje su predstavljene 2017. godine.

Ovo predivno izdanje prikazuje najpopularnije naslovnice albuma Sir Eltona, uključujući njegov album kojim se probio Honky Chateau iz 1972. godine - album na kojem se nalazio "Rocket Man"  "Goodbye Yellow Brick Road".

royal mail elton john serija maraka

Još četiri marke, dostupne u arčiću, slave njegove LIVE nastupe kroz pet desetljeća, od njegovog prvog nastupa 1973. godine u Londonu Hammersmith Odeon, do Diamond Jubilee Concert-a u Buckinghamskoj palači 2012. godine.

Engleska zvijezda, koja je 1998. godine proglašena vitezom, izjavila je: "Reći da sam se iznenadio kad je Royal Mail stupio u kontakt sa mnom značilo bi podcjenjivanje. Nikad nisam pomislio da ću se pojaviti na poštanskim markama..!  Ovo je divno, velika čast!"

Philip Parker, voditelj strategije za izdanje maraka pri Royal Mail-u, dodao je: "Elton je jedan od najuspješnijih britanskih solo izvođača svih vremena. Snimio je neke od najpoznatijih pjesama u pop povijesti poput Candle In The Wind i Rocket Man .
Naše marke izdane danas prikazuju neke od njegovih najslavnijih albuma i slave njegov fantastični glazbeni doprinos".

Izvor: independent.co.uk

0
0
0
s2smodern

Pretraga kataloga

Filatelističke online trgovine

  

 

Meal Pass logo

Meal Pass

 

 

Filatelija Hunjak koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete i korištenje kolačića.