0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
Hrvatska likovna umjetnost, ulja na platnu
Nove prigodne marke iz serije Hrvatska likovna umjetnost puštaju se u optjecaj 25. studenog 2019. godine. Autori prigodnih maraka su Ivana Vučić i Tomislav-Jurica Kaćunić, dizajneri iz Zagreba. Dizajnerski predlošci svake marke nastali su prema fotografijama.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
Božićna poštanska marka 2019
Hrvatska pošta pustit će u optjecaj 22. studenog prigodnu poštansku marku Božić 2019.  Autori prigodne marke su Ivana Vučić i Tomislav-Jurica Kaćunić, dizajneri iz Zagreba.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
Pater Antun Cvek – dobri duh Zagreba
Hrvatska pošta pušta u optjecaj 18. studenog prigodnu poštansku marku Pater Antun Cvek – dobri duh Zagreba. Naklada izdanja iznosi 100 tisuća primjeraka, a autor marke je Zoran Čapalija, koji je za tisak prilagodio fotografiju autora Ratimira Delorka. 
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
Sto godina veterine u Hrvatskoj
Hrvatska pošta pustit će u optjecaj 13. studenog prigodnu poštansku marku „100. obljetnica Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu“. Autorica prigodnog izdanja je Alenka Lalić, dizajnerica iz Zagreba, a za svoj dizajn poštanske marke koristila je fotografiju Alena Bregeša.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
350 godina Sveučilišta u Zagrebu
Hrvatska pošta pustit će u optjecaj 30. listopada prigodnu poštansku marku povodom 350 godina Sveučilišta u Zagrebu. Naklada izdanja iznosi 100 tisuća primjeraka, a autorica prigodne marke je Jana Žiljak Gršić, dizajnerica iz Zagreba.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
110 godina Zagrebačkog velesajma
Riječ je o komercijalnoj poštanskoj marki, koja je puštena u poštanski promet od ponedjeljka, 28. listopada 2019. godine. Marka je izdana u arku od 10 maraka i s 10 privjesaka, a Hrvatska pošta izdala je i dvije prigodne omotnice prvog dana.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern

Pretraga kataloga

Filatelističke online trgovine

  

 

Meal Pass logo

Meal Pass

 

 

Filatelija Hunjak koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete i korištenje kolačića.