Filatelistički klub "Marija Hunjak"

Filatelistički Klub ''Marija Hunjak'' je dobrovoljna organizacija koja okuplja prijatelje filatelije, numizmatike i ostalih kolekcionara radi ostvarivanja zajedničkih interesa.Svrha Kluba je stalna briga oko okupljanja članova svih dobnih skupina koji se žele baviti organiziranom filatelijom.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern

Članstvo u Klubu

Član Kluba može biti svaka punoljetna osoba koja se na bilo koji način želi uključiti u rad Filatelističkog Kluba „Marija Hunjak“ i koja redovno ispunjava obavezu plaćanja godišnje članarine.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern

Organiziranje i postavljanje izložbi

Filatelistički Klub „Marija Hunjak“ do sada je u suradnji sa članovima Kluba ostvario pet velikih projekata: 2009. godine izložba povodom dana Grada Čakovca. U izradi izložbe sudjelovala su djeca nižih razreda osnovne škole sa svojim prvim izlošcima nastalim na školskim filatelističkim radionicama.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern

Izložba "Sve što nas povezuje" u CZK Čakovec

U izložbenom prostoru Centra za kulturu u utorak, 1. srpnja otvorena je izložba poštanskih maraka pod nazivom "Sve što nas povezuje" koju je je postavio Filatelistički klub Marija Hunjak iz Čakovca. Tematski je izložba posvećena prvoj obljetnici ulaska Hrvatske u EU.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
Stranica 1 od 2

Pretraga kataloga

Filatelističke online trgovine

 


 

Filatelija Hunjak koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete i korištenje kolačića.