Filatelistički klub "Marija Hunjak"
Filatelistički Klub ''Marija Hunjak'' je dobrovoljna organizacija koja okuplja prijatelje filatelije, numizmatike i ostalih kolekcionara radi ostvarivanja zajedničkih interesa.
Svrha Kluba je stalna briga oko okupljanja članova svih dobnih skupina koji se žele baviti organiziranom filatelijom, promicanje filatelije, numizmatike i ostalih hobija, organiziranje dječjih filatelističkih radionica, organiziranje prigodnih izložbi povodom obilježavanja događaja i obljetnica te širenje filatelije putem edukacije.
Klub obavlja poslove od zajedničkog interesa kao što su nabava poštanskih maraka ...
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
Članstvo u Klubu
Član Kluba može biti svaka punoljetna osoba koja se na bilo koji način želi uključiti u rad Filatelističkog Kluba „Marija Hunjak“ i koja redovno ispunjava obavezu plaćanja godišnje članarine.

Članovi Filatelističkog Kluba „Marija Hunjak“ imaju slijedeće pogodnosti :
• savjeti za početnike
• preuzimanje i kupnja novih filatelističkih...
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
Organiziranje i postavljanje izložbi
Filatelistički Klub „Marija Hunjak“ do sada je u suradnji sa članovima Kluba ostvario pet velikih projekata: 2009. godine izložba povodom dana Grada Čakovca. U izradi izložbe sudjelovala su djeca nižih razreda osnovne škole sa svojim prvim izlošcima nastalim na školskim filatelističkim radionicama.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
Filatelistička izložba za obljetnicu ulaska Hrvatske u EU
Centar za kulturu u suradnji s Filatelističkim klubom “Marija Hunjak” predstavlja izložbu poštanskih maraka povodom obilježavanja prve godišnjice ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju.“Sve što nas povezuje” izložba je poštanskih maraka koja je nastala kao rezultat predanog rada članova filatelističkog kluba “Marija Hunjak” posljednjih 18 mjeseci.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
Izložba "Sve što nas povezuje" u CZK Čakovec
U izložbenom prostoru Centra za kulturu u utorak, 1. srpnja otvorena je izložba poštanskih maraka pod nazivom "Sve što nas povezuje" koju je je postavio Filatelistički klub Marija Hunjak iz Čakovca. Tematski je izložba posvećena prvoj obljetnici ulaska Hrvatske u EU.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
Filatelija Hunjak  Kalnička 42, 40 000 Čakovec
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.               
Tel. (+385) 040 295 713                    
Mob. (+385) 099 590 68 08

Pretraga kataloga

Filatelističke online trgovine

njuskalo

 

 

 


 

online aukcije kolekcionar net 2
 

 

 

Filatelija Hunjak koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete i korištenje kolačića.