Filatelistički klub "Marija Hunjak"
Filatelistički Klub ''Marija Hunjak'' je dobrovoljna organizacija koja okuplja prijatelje filatelije, numizmatike i ostalih kolekcionara radi ostvarivanja zajedničkih interesa.
Svrha Kluba je stalna briga oko okupljanja članova svih dobnih skupina koji se žele baviti organiziranom filatelijom, promicanje filatelije, numizmatike i ostalih hobija, organiziranje dječjih filatelističkih radionica, organiziranje prigodnih izložbi povodom obilježavanja događaja i obljetnica te širenje filatelije putem edukacije.
Klub obavlja poslove od zajedničkog interesa kao što su nabava poštanskih maraka ...
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
Članstvo u Klubu
Član Kluba može biti svaka punoljetna osoba koja se na bilo koji način želi uključiti u rad Filatelističkog Kluba „Marija Hunjak“ i koja redovno ispunjava obavezu plaćanja godišnje članarine.

Članovi Filatelističkog Kluba „Marija Hunjak“ imaju slijedeće pogodnosti :
• savjeti za početnike
• preuzimanje i kupnja novih filatelističkih...
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
Izrada tematskih izložaka
Sa namjerom što boljeg promoviranja filatelije, Filatelistički Klub "Marija Hunjak" bavi se i izradom tematskih izložaka koje kao unikatni proizvod nudi naručiteljima. Tako je Klub do sada ostvario uspješnu suradnju sa Hrvatskim pčelarskim savezom, Umjetničkom školom "Miroslav Magdalenić" iz Čakovca, Muzejom "Staro selo" iz Kumrovca, Međimurskom županijom, Rotary Clubom iz Varaždina.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
Organiziranje i postavljanje izložbi
Filatelistički Klub „Marija Hunjak“ do sada je u suradnji sa članovima Kluba ostvario pet velikih projekata: 2009. godine izložba povodom dana Grada Čakovca. U izradi izložbe sudjelovala su djeca nižih razreda osnovne škole sa svojim prvim izlošcima nastalim na školskim filatelističkim radionicama.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
Filatelistička izložba za obljetnicu ulaska Hrvatske u EU
Centar za kulturu u suradnji s Filatelističkim klubom “Marija Hunjak” predstavlja izložbu poštanskih maraka povodom obilježavanja prve godišnjice ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju.“Sve što nas povezuje” izložba je poštanskih maraka koja je nastala kao rezultat predanog rada članova filatelističkog kluba “Marija Hunjak” posljednjih 18 mjeseci.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
Izložba "Sve što nas povezuje" u CZK Čakovec
U izložbenom prostoru Centra za kulturu u utorak, 1. srpnja otvorena je izložba poštanskih maraka pod nazivom "Sve što nas povezuje" koju je je postavio Filatelistički klub Marija Hunjak iz Čakovca. Tematski je izložba posvećena prvoj obljetnici ulaska Hrvatske u EU.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
Filatelija Hunjak  Kalnička 42, 40 000 Čakovec
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.               
Tel. (+385) 040 295 713                    
Mob. (+385) 099 590 68 08

Pretraga kataloga

Filatelističke online trgovine

njuskalo

 

 

 


 




 

 

 

Filatelija Hunjak koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete i korištenje kolačića.