Filatelistički Klub „Marija Hunjak“

Filatelistički Klub ''Marija Hunjak'' je dobrovoljna organizacija koja okuplja prijatelje filatelije, numizmatike i ostalih kolekcionara radi ostvarivanja zajedničkih interesa.

Svrha Kluba je stalna briga oko okupljanja članova svih dobnih skupina koji se žele baviti organiziranom filatelijom, promicanje filatelije, numizmatike i ostalih hobija, organiziranje dječjih filatelističkih radionica, organiziranje prigodnih izložbi povodom obilježavanja događaja i obljetnica te širenje filatelije putem edukacije.

Klub obavlja poslove od zajedničkog interesa kao što su nabava poštanskih maraka i raspodjela među članovima, organiziranje susreta sakupljača, osiguravanje stručne procjene vrijednosti raznih materijala, nabava stručne literature, filatelističkog pribora i tehničkih pomagala.

Radi lakšeg ostvarivanja zadanih ciljeva Klub surađuje sa drugim organizacijama na području Međimurske županije i Republike Hrvatske te surađuje sa drugim filatelističkim, numizmatičkim i kolekcionarskim klubovima, Udrugama i organizacijama na principu dobrovoljnosti i potpune neovisnosti.

Filatelistički Klub ''Marija Hunjak'' osnovan je 09. veljače 2007. godine u spomen na gospođu Mariju Hunjak koja je zaslužna za promicanje filatelije u gradu Čakovcu, a zbirka maraka koju je sastavljala više od 60 godina čuva se u prostorijama kluba.

Prva osnivačka Skupština Filatelističkog Kluba ''Marija Hunjak'' održana je 09.02.2007. godine na kojoj je odlučeno kako su ovlaštene osobe za zastupanje Filatelističkog Kluba


Darko Hunjak , PREDSJEDNIK KLUBA
Daniel Ciglarić , DOPREDSJEDNIK KLUBA
Davor Bratković, TAJNIK KLUBA

Filatelija Hunjak

 

0
0
0
s2smodern

snjegovic gif

Pretraga kataloga

Filatelističke online trgovine

 


 

Filatelija Hunjak koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete i korištenje kolačića.