Otvorena filatelistička izložba "Sve što nas povezuje"

 

U organizaciji Filatelističkog Kluba "Marija Hunjak" iz Čakovca u subotu 15. lipnja u prostorijama Europskog doma Zagreb otvorena je velika izložba poštanskih maraka svih država članica Europske unije pod naslovom "Sve što nas povezuje". Otvorenju izložbe prisustvovalo je više od sto gostiju, a nazočnima su se obratili redom u ime Europskog doma Renata Bačić, u ime veleposlanstva Republike Poljske u Zagrebu zamjenik veleposlanika Tomasz Szeratics, zatim međimurski župan Matija Posavec, a samu izložbu je otvorio gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

Među visokim uzvanicima bio je i gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač, izaslanica Hrvatskog Sabora Melita Mulić, saborska zastupnica Sunčana Glavak te predstavnici nekih veleposlanstava u Zagrebu. Svečanost su dodatno uveličali i pripadnici Zrinske garde iz Čakovca, članovi i članice KUD-a Donji Kraljevec, dok su u glazbenom djelu nastupile sopranistica Ana Lice i oboistica Petra Labazan uz klavirsku pratnju profesorice Jasminke Bontek.

 

 

Cijeli program vodio je Dejan Buvač. Za koktel nakon službenog djela zaslužno je 10-tak međimurskih vinara, Podravka d.d. iz Koprivnice, Čakovečki mlinovi d.d. i Veleposlanstvo Republike Bugarske u Zagrebu, te naravno članice i članovi Kluba. Predsjednik kluba Darko Hunjak od srca zahvaljuje svima koji su se na bilo koji način uključili u realizaciju ove izložbe koju u suradnji sa Centrom za kulturu najavljuju i u Čakovcu.


Damir Perhoč

Izvor: eMeđimurje

 

0
0
0
s2smodern

snjegovic gif

Pretraga kataloga

Filatelističke online trgovine

 


 

Filatelija Hunjak koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete i korištenje kolačića.