Izrada tematskih izložaka

 

Sa namjerom što boljeg promoviranja filatelije, Filatelistički Klub "Marija Hunjak" bavi se i izradom tematskih izložaka koje kao unikatni proizvod nudi naručiteljima.

Tako je Klub do sada ostvario uspješnu suradnju sa Hrvatskim pčelarskim savezom, Umjetničkom školom "Miroslav Magdalenić" iz Čakovca, Muzejom "Staro selo" iz Kumrovca, Međimurskom županijom, Rotary Clubom iz Varaždina i pojedincima koji su u ovom unikatnom proizvodu prepoznali posebnost i kupili ga za svoje prostore.

Na ovaj način Filatelistički Klub "Marija Hunjak" širi krug ljudi koji podržavaju rad Kluba, unatoč tome što nisu filatelisti ili članovi Kluba.

Izbor tema koje Klub nudi je zaista velikog opsega. Uglavnom je dovoljno da naručitelj odabere temu po vlastitom izboru kako bi se na temelju toga u vrlo kratkom roku izradio željeni izložak.

Dimenzije jednog ovakvog izloška su 50x70 cm, s time da se filatelistički materijal slaže na bijelu podlogu te se potom sa gornje strane stavlja staklena zaštita.
Osim poštanskih maraka, izložak također može sadržavati prigodne koverte, maksimum karte i razglednice što dodatno obogaćuje samu temu.

 

 Galerija izložaka

 

Filatelija Hunjak

0
0
0
s2smodern

Pretraga kataloga

Filatelističke online trgovine

njuskalo

 

 

 


 
 

 

 

Filatelija Hunjak koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete i korištenje kolačića.