PUMed – nošnje Mediterana
Hrvatska pošta pustit će 8. srpnja u optjecaj prigodnu poštansku marku „PUMed – nošnje Mediterana“. Autorica poštanske marke s motivom dječje narodne nošnje s otoka Suska je Dubravka Zglavnik Horvat, dizajnerica iz Zagreba.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
Hrvatska marijanska svetišta
Hrvatska pošta 4. lipnja pušta u optjecaj prigodne poštanske marke iz serije „Hrvatska marijanska svetišta“. Na prigodnoj seriji u čast Majke Božje nalaze se motivi svetišta i kipa Majke Božje Bistričke te svetište i slika Gospe Voćinske.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
Dvorci Hrvatske
Hrvatska pošta 20. svibnja pušta u optjecaj prigodne poštanske marke iz serije „Dvorci Hrvatske“. Prigodna serija s motivom hrvatskih dvoraca izlazi svake dvije godine, a do sada je na poštanskim markama iz ove serije prikazano naših 16 dvoraca.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
Hrvatsko podmorje III.
Hrvatska pošta 15. svibnja pušta u optjecaj nove redovite poštanske marke Hrvatsko podmorje III. Motivi redovitog izdanja su crv cjevaš, pjegavi ježinac, pjegavi stražnjoškržnjak i murina.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern

 Prigodno izdanje EUROPA – Ptice

Hrvatska pošta 9. svibnja pušta u optjecaj prigodne poštanske marke iz serije „Europa“. Ptice su ovogodišnja tema serije poštanskih maraka koju izdaju svi europski poštanski operatori, a motiv na hrvatskim markama su bregunica i galeb klaukavac.
Opširnije...
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern

Pretraga kataloga

Filatelističke online trgovine

njuskalo

 

 

 


 

online aukcije kolekcionar net 2
 

 

 

Filatelija Hunjak koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice prihvaćate uvjete i korištenje kolačića.